Ti - Pe : 09:30 - 17:30 | La : 10:00-14:00 | Kiimingin Lasipalatsi

Parafiinihoidot käsille tai jaloille

Treatment Info

Time 30 min
Price 39€

Treatment Detail

Hoito aloitetaan iho kuorinnalla, jonka jälkeen hoitovoide hierotaan kevyesti ihoon. Hoito viimeistellään parafiinihoidolla. 

Parafiini on vedetöntä. Se sulatetaan parafiinilämmittimessä. Laite pitää parafiinin tasaisen kuumana, 50-55 asteisena. Kädet tai jalat kastetaan parafiiniin useamman kerran. Parafiini jäähtyy hitaasti ja samalla sen lämpö siirtyy hoidettavaan kohteeseen. Hoitoaika 15-30 minuuttia. Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille tai jaloille . Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen ihon kuivuutta sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja.

Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumaatikolle Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja.

Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.