Ti - Pe : 09:30 - 17:30 | La : 10:00-14:00 | Kiimingin Lasipalatsi

Tuotteet

bennye

BEN NYE

Hajustamattomia ja allergiatestattuja (ei eläinkokeita), joten vain hyvin harvinaisessa tapauksessa käyttäjä voi saada tuotteista yliherkkyysreaktion. Eniten allergiaa aiheuttavat säilöntäaineena käytettävät formaldehydi ja sen vapauttajat, jotka Ben Nye tuotteissa on korvattu turvallisemmilla vaihtoehdoilla. Toinen suuri allergisoiva ryhmä on hajusteet, joita ei myöskään ole Ben Nye tuotteissa. Muitakaan yleisesti allergisia reaktioita aiheuttavia ainesosia, kuten propyleeniglykoli, säilöntäaine Kathon CG, mykerökukkaisseokset (kehäkukka, kamomilla) tai vehnänalkio, ananas, manteli yms., jotka ovat tyypillisimpiä allergeeneja, ei ole käytetty Ben Nye meikeissä. Ben Nye -tuotesarja on liitettynä Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen tiedostoon. Ben Nye on täydellinen meikki- ja maskeeraus sarja.

elsa

ELSA HJERONYMUS 

Pohjoismaalainen menestystarina

Kun Sinulla on iho-ongelmia tai kun haluat tuntea itsesi erityisen puhtaaksi ja raikkaaksi! Terve iho on kaunis iho!Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen kosmetiikka- ja ihonhoitosarja. Tämä laajaa kiinnostusta herättävä hoitomuoto on peräisin Tanskasta, jossa Rouva Elsa Hjeronymus aloitti tuotevalmistuksen noin 70 vuotta sitten. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin. Hjeronymus-syväpuhdistus on hoito, josta voi nauttia – ilman nipistelyjä! (Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ns. mekaaninen puhdistus) Hjeronymus-sarja tarjoaa ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Ne auttavat ihon puhdistuksessa ja hoitamisessa, jolloin se pysyy terveenä ja kauniina. Ihonhoito on elämäntapa! Hjeronymus sarjaa käytän ihon kemiallisessa syväpuhdistuksessa jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja,vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ikään aktsomatta   

jane2

JANE IREDALE

Laadukkaat ja ihoa hoitavat raaka-aineet. Tuotteissamme käytetän vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voimme taata  tyytyväisyyden tuotteen  toimintaan,peittävyyteen,levittyvyyteen ja rakenteeseen. Mineraaleissamme noudatetaan uusinta teknologiaa,joka varmistaa hyvän suojakertoimen. Käyttämämme vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua ja sertifioitua luomua aina kun mahdollista.

Emme tee eläinkokeita, emme käytä raaka-aineita jotka on testattu eläimillä, emmekä myöskään myy markkinoille joissa vaaditaan eläinkokeita. Tästä merkkinä tuotesarjallamme on Leaping Bunny Prograg-eläinsuojelujärjestön eläinkokeettomuus sertifiointi ”Coalition for Consumer Information on Cosmetics’ (CCIC)”

Tuotteemme ovat myös listattu Animalian sivuille.

klapp

KLAPP

Saksalaisen Klapp kosmetiikan kauneudenhoito- sekä Wellness tuotteet ovat pidettyjä erityisesti niiden erinomaisen vaikutuksen, koostumuksen sekä suunnittelun ansiosta. Sarjat tarjoavat ammattilaisille mahtavan sarjan, jonka parissa tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Tuotteissa on korkeat vaikutusainepitoisuudet & tuotekehittelyssä on hyödynnetty perustajan Gerhard Klappin homeopaattisen alan tuntemusta. Hänen edesmenneen kosmetologi vaimonsa innoittamana Gerhard lähti kehittämään kauneudenhoitosarjoja erilaisille ihotyypeille. Tulokset olivat loistavat! Hänen tuotteistaa aistii mielen, kehon & ihon holistisista vaikutuksista!

kaks

ARABESQUE

Laadukas Saksalainen värikosmetiikka sarja, jossa on hyvä hinta/laatusuhde. Tuotteiden koostumus hurmaa pehmeydellään ja silkkisyydellään. 

 

Dr GRANDEL

Allergisen ja erityisen herkän ihon hoitoon.